December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Latest topics
» Biodata Iblis Laknatullah
Thu Feb 28, 2013 10:23 am by bilis

» I want INFORMATIONS about MICET-unikl...Please HELP
Fri Jun 04, 2010 7:46 pm by imtiaz

» I want INFORMATIONS about MICET-unikl...Please HELP
Fri Jun 04, 2010 7:45 pm by imtiaz

» I want INFORMATIONS about MICET-unikl...Please HELP
Fri Jun 04, 2010 7:42 pm by imtiaz

» http://seharum.aromaserai.com
Wed Mar 10, 2010 9:20 am by seharum

» ada sape2 dah install windows 7?
Tue Jan 26, 2010 4:48 pm by azhar^fightcar

» DEBAT 1: FINANCE OOOOO FINANCE
Tue Jan 26, 2010 4:39 pm by azhar^fightcar

» DEBAT 2: RESULT PERIKSA JATUH...SALAH SIAPA?
Tue Jan 26, 2010 4:37 pm by azhar^fightcar

» The Other Khairul
Sat Nov 28, 2009 2:20 am by mykhairul90

» Suara Anak Muda
Fri Aug 07, 2009 8:35 am by ahmadytiryaq

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


Poll

KEPUTUSAN PEPERIKSAAN SESI JANUARI 2009:BAGAIMANA KEPUTUSAN CGPA ANDA?

50% 50% [ 4 ]
50% 50% [ 4 ]
0% 0% [ 0 ]

Total Votes : 8

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 17 on Wed Jul 03, 2013 9:56 am

To My Dear Fellowship of Felo

Go down

To My Dear Fellowship of Felo

Post  whathe on Fri Jun 19, 2009 10:03 am

takde tempat nk komen felo ler
tolong tambah ruangan tu
ok
em Alhamdulillah pas en. tengku amik alih bertambah ok ketua aras
lagi bagus ketua aras dari jpm
abg din teruskan usha anda
tapi cam ketua felo and kak nora je nampak muka kat bilik gerakan
mana felo2 lain
bukan ke diorang dapat elaun ke bila jadi felo
dala umah dapat free
takkan nak free je tapi kije tarak
sultan pun kena buat kije tau

whathe

Number of posts : 63
Registration date : 19/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: To My Dear Fellowship of Felo

Post  Izmie_K_Spade on Fri Jun 19, 2009 3:15 pm

cmtu PM ler moderator...
soh dia bukak thread baru..
huhu
paham2 je la diorang...klau rasa ade tanggungjawab buat la keja...
senang citer... Rolling Eyes
avatar
Izmie_K_Spade

Number of posts : 129
Age : 31
Location : Black Hole
Registration date : 09/01/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: To My Dear Fellowship of Felo

Post  Admin on Fri Jun 19, 2009 8:22 pm

whathe wrote:takde tempat nk komen felo ler
tolong tambah ruangan tu
ok
em Alhamdulillah pas en. tengku amik alih bertambah ok ketua aras
lagi bagus ketua aras dari jpm
abg din teruskan usha anda
tapi cam ketua felo and kak nora je nampak muka kat bilik gerakan
mana felo2 lain
bukan ke diorang dapat elaun ke bila jadi felo
dala umah dapat free
takkan nak free je tapi kije tarak
sultan pun kena buat kije tau

okeh,nanti aku bukak ruangan baru untuk komen untuk felo

Admin

Number of posts : 94
Age : 34
Location : semenanjung tanah melayu
Registration date : 30/12/2008

View user profile http://micet.forumms.net

Back to top Go down

Re: To My Dear Fellowship of Felo

Post  whathe on Fri Jun 19, 2009 8:51 pm

wokey bro admin
bukan apa banyak dengar kes felo tak buat kije
nak sangat jadi felo untuk dapat elaun lebih ke
hati2 lah
duit tu jadi darah daging
kalau para felo fahamla
sebab pernah jadi pada diri sendiri

whathe

Number of posts : 63
Registration date : 19/06/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: To My Dear Fellowship of Felo

Post  Admin on Fri Jun 19, 2009 9:02 pm

whathe wrote:wokey bro admin
bukan apa banyak dengar kes felo tak buat kije
nak sangat jadi felo untuk dapat elaun lebih ke
hati2 lah
duit tu jadi darah daging
kalau para felo fahamla
sebab pernah jadi pada diri sendiri

itu la yang dikesalkan....anyway,ruangan yang ko mintak tu da dibuka...ape lagi....luahkan la apa yang patut,buat panjang2 nnt aku suh tengku fazli tgk dgn felo2 lain,jangan risau,aku pun tak tau sape ko...Very Happy

Admin

Number of posts : 94
Age : 34
Location : semenanjung tanah melayu
Registration date : 30/12/2008

View user profile http://micet.forumms.net

Back to top Go down

Re: To My Dear Fellowship of Felo

Post  ~NaNaH HiJaU~ on Thu Jul 09, 2009 12:52 am

salam sejahtera suma..
harap2 sihat la ea..
lama btui aku jd spam kat cni..
sememangnya aku akui la lps En. Tengku amik alih jd felo bertambah ok desasiswa kita ni..
ketua aras memainkan peranan lagi bagus dari jpm..
tp aku ada la gak dgr org kata masa tym En. Zul Dewa dulu lg bagus, terancang, info tu dpt lg awal..
tp entah la sbb aku x penah kerja bwh dia tp pd pndpt aku masa tym En. Zul Dewa dlu seriously x dak perubahan langsung berbanding skrg tym En. Tengku..
syukur sgr kita dpt ketua felo yg berwibawa, berdedikasi, kreatif, inovatif dll cm dia..
okeh la, x bley puji lebih2 sbb pujian tu umpama pisau cukur di leher manusia..
haw..haw.. haw..

p/s: sorry En. Tengku.. hehe.. What a Face Very Happy

_________________
"All seasons are beautiful for the person who carries happiness within..."
avatar
~NaNaH HiJaU~

Number of posts : 122
Location : ~MiCeT BuMi GeRsAnG~
Registration date : 13/01/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: To My Dear Fellowship of Felo

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum